MIPACHA VOOR ONZE HELDEN IN DE ZORG

Bestel 1 paar = Geef 1 paar cadeau aan een medewerker in de zorg

Het zijn uitzonderlijk zware tijden voor onze artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel, die hun leven in de waag stellen om de toestroom van corona patiënten te behandelen. 

Nederland klapt uit dank en respect voor deze helden in de zorg!

MIPACHA doet hier graag aan mee en wil een gebaar maken om extra kleur en positiviteit in het dagelijks leven van deze helden te brengen.

Actie

Wij geven tot 30 April voor elk verkocht paar, één paar kleurrijke MIPACHA sneakers cadeau aan een medewerker in de zorg. 
Je kunt persoonlijk een zorgmedewerker bedanken en een berichtje toevoegen aan het paar schoenen dat je cadeau geeft.

Hoe het werkt

  1. Plaats een bestelling op de site en laat (als je wilt) een persoonlijk bericht achter bij “opmerking”.
    Wil je dat de zorgmedewerker ziet van wie dit paar komt, zet dan onder je opmerking: "Ja, deel mijn emailgegevens"

  2. Wij sturen een email naar een zorgmedewerker die zich heeft opgegeven voor deze actie met jouw persoonlijke bericht en een voucher voor één paar kleurrijke MIPACHA's.

Ben jij een zorgmedewerker?

Geef je op voor deze actie door een email te sturen met je naam, functie en instelling waar je momenteel actief bent naar: [email protected]

Voor iedere geplaatste bestelling sturen wij (op volgorde van aanmeldingen) een email terug met een voucher code voor één paar schoenen, en het persoonlijke bericht van de persoon van wie je dit paar ontvangt. 

Wij zijn dankbaar voor het werk dat gedaan wordt door iedereen in de zorg, en we hopen op deze manier samen met onze MIPACHA klanten onze zorghelden te bedanken en wat kleur en positiviteit te brengen!

De lijst met modellen waar zorgmedewerkers uit kunnen kiezen word per mail verstuurd, en bevat o.a. de onderstaande selectie.

 

 

Wil je deze actie steunen of publiceren? Neem contact op met [email protected]

Iscriviti alla nostra newsletter:


Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta l'utilizzo di cookie ci aiuteranno a migliorare questo sito. Nascondi questo messaggio Maggiori informazioni sui cookie »